Når sjekket du sist prisen på dine bedriftsavtaler på telefon?

  

Telefon

Når sjekket du sist prisen på dine bedriftsavtaler på telefon?

Veldig mange bedrifter i Norge betaler mobiltelefon for sin ansatte også innenfor bygg. Grunnen til det er at mobiltelefonen er blitt et verktøy som man bruker til å kommunisere med byggleder, leverandører og ikke minst så begynner det å bli en del APPS som man kan bruke innad i bedriften.

Som leder, eier eller sjef av en bedrift innenfor bygg så er et godt telefonabonnement derfor mer en nødvendighet enn et valg. Derfor er det veldig enkelt å bestille telefoner med mobilabonnement uten å tenke på prisen man betaler. De store telekom-selskapene har selgere som ringer hver eneste måned og ønsker å flytte deg over på en bedre avtale. For veldig mange så kan dette være fristende men man er gjerne bundet av svært lange avtaler som gjør det omtrent umulig å bryte uten at det blir en stor kostnad. Derfor er det veldig mange som ikke prioriterer å gjøre dette byttet. Det er rett og slett verre å skulle bruke litt av bedriftens likviditet til å spare noen få hundrelapper hver måned. Dette er forståelig men det finnes en veldig god løsning på nettopp dette.

Hvis du i dag sitter med en løsning du mener er for dårlig så ta å sammenlign mobilabonnement på comper.no. Deretter så ringer du opp selskapet du har i dag og sier at du ser at det er svært lave priser på nett. Du fortsetter med å si at du ønsker en bedre pris og hvis ikke så er du nødt til å se etter andre løsninger. Da skal du ikke se bort ifra at de plutselig kommer på bedre tanker å endrer din avtale.

Hvis de ikke skulle gjøre det så anbefaler vi at du noterer deg inn i kalenderen når avtalen utløper. Mange av disse selskapene har avtaler som «autofornyer» seg og det betyr at du må si fra før den utløper. Da kan du gå ut å shoppe etter en bedre løsning.