Gjør et godt sengekjøp!

  

Seng

Gjør et godt sengekjøp!

Når man skal flytte for seg selv for første gang så er det veldig mange som opplever at det er forskrekkende dyrt å kjøpe seg en seng. Den gjennomsnittelige sengen koster gjerne mellom 20000 og 30000, dersom man skal ha en god seng. Dette er selvfølgelig ikke noe vi i Rabattkoder.info syntes noe særlig om og derfor har vi bestemt oss for å fortelle deg hvordan du kan gjøre et godt sengekjøp.

Finn ut hva slags seng du ønsker!

Før du går ut å finner en god seng til en billig penge så må du først finne ut hvordan seng du ønsker. Vårt favorittnettsted å bruke her er nettsiden Sove.nu. Her finner du alt du trenger for å finne den perfekte sengen uten å måtte kjøpe noe som helst.

Hvis du liker å prøve senger så kan du dra på en liten runde for å besøke alle de forskjellige sengebutikkene som finnes. Du finner senger hos Ikea, Jysk, Bohus og Skeidar. Her er det selvfølgelig helt greit å legge seg ned for å prøve sengene. Det er faktisk ganske morsomt å dra rundt for å prøve senger.

Når du finner en seng som du liker så noterer du ned hvilken seng det er og alle spesifikasjonene til sengen. For ofte så er sengene du finner i butikken til salgs uten noen rabatter eller tilbud. Så du ønsker ikke å kjøpe sengen du finner i butikken.

Slik får du sengen på tilbud

Når du nå vet hvilken seng du ønsker så må du prøve å få denne billigst mulig. Du kan gjøre et søk her på nettsiden for å se om vi har noen rabattkoder du kan bruke når du skal kjøpe seng.

Hvis du skulle være så uheldig at du ikke finner noe rabattkode her så skal du ikke gi opp jakten på en god rabatt. Finn alle nettbutikker som selger sengen du ønsker og sammenlign priser. Deretter så kontakter du dem alle og spør om en rabatt, de aller fleste har mulighet til å gi deg en rabatt.

Når du så har fått en rabatt du ønsker så finner du frem kredittkortet du har med best cashback. På den måten så får du i tillegg noe rabatt på denne. På denne måten så kan du kjøpe sengen til den beste prisen som finnes.