Bruk hodet når du leter etter gode tilbud

  

Tenke tilbud rabatter vurde tips og rådre

Bruk hodet når du leter etter gode tilbud

Rabatt og bonus er noe vi setter pris på, uansett hva det måtte gjelde. Det er hele tiden rabatt og bonus uansett hvor enn vi ser rundt oss. På butikker ser vi med engang røde plakater som nesten blinker mot oss som sier “Rabatt” eller “Tilbud” på så og si alle varer som er der. Lettlurte som vi er, så faller vi for det og handler det butikkene vil at vi skal handle.

Når man handler på nett eller via app, på sider og app som for eksempel eBay, Amzon eller Wish, så kommer man ofte over tilbud som sier “3 for 2”, spesielt på klær og visse duppedingser som vi egentlig ikke har behov for 3 stk. av. Men det er markedsføring og mersalg som står i fokus hos de som selger, og vi som er forbrukere faller så ofte for triksene deres.

Er det en spesiell nettsted som vil få oss til å kjøpe noe, så lover de oss både 20-50% rabatt om vi bestiller innen en kort frist og legger ved gratis frakt som en gulrot. Igjen, så faller vi for det, om det produktet er noe som vi kanskje har lett etter eller har ønsket oss en stund. Eller mest sannsynlig fordi det er et impulskjøp.

Ikke alltid at tilbud er tilbud

Når vi ofte er i butikkene ser vi tilbud på visse matvarer. Kjøttdeig for eksempel, det er et produkt vi nordmenn bruker mye av. Det går til pizza, kjøttkaker, karbonader, taco osv. Normal pris på 400-500 gram kjøttdeig kan ligge mellom 45-60 kroner, alt etter hvilke produsent det er. Plutselig dukker det opp en plakat som sier “Kjøttdeig fra XXX – kun 35,00 kr”, selvfølgelig stopper vi opp der og plukker med oss flere esker av disse som er på tilbud. Men det mange gjør, de leser ikke nøye nok på tilbuds plakaten som sier med bittesmå skrift er at denne kjøttdeigpakken er kun 300 gram. Noen vil kanskje ikke oppdage forskjellen i det hele tatt, mens andre er mer obs på dette. Hadde samme type kjøttdeig hatt en normalpris på 55 kr for 500 gram, ville dette tilsvare 11 kroner per 100 gram. Når dette tilbudet som er på 35 kroner for 300 gram kommer så er det jo ikke noe tilbud egentlig. Det vil faktisk være dyrer å kjøpe dette tilbudsproduktet på 300 gram enn det normale produktet på 500 gram.

Slike tilbud er litt på kanten siden mange av oss blir “lurt” av dette. Mange bryr seg egentlig ikke så mye over det siden det er snakk om noen få kroner. Men disse få kronene samlet, kan fort utgjøre flere hundre tusen, om ikke millioner, på landsbasis.

Sjekk både pris og vekt neste gang man kommer over et slikt tilbud i butikkene, så vil man kunne erfare dette first hand.

Bruk kryptovaluta – få rabatt

Som alle er kjent med så er kryptovaluta veldig i medvind for tiden. Flere forhandlere begynner sakte men sikkert å akseptere og anerkjenne kryptovaluta som betalingsmiddel. En av disse er blant annet det store selskapet Amazon. Alle nordmenn kjenner til denne bedriften selv om de ennå ikke har åpnet i Norge. Men dette nettstedet har faktisk flere norske besøkende enn både de store bedriftene Elkjøp og Komplett har til sammen.

Amazon er en av verdens største netthandel bedrifter, og er verdsatt til samme verdi som det norske oljefondet, ca 1000 milliarder, ikke kroner, men DOLLAR! Dette viser jo hvor stor de egentlig er på verdensbasis.

På Amazon kan man få tak i hva enn man begjærer. Alt fra babyutstyr til elektronikk og annet krimskrams fra Kina eller Japan. På Amazon er det noe for alle og enhver.

Amazon har kastet seg på kryptovaluta bølgen, og akseptere nå betaling med bitcoin og bit Cash. De har sikkert innsett at flere av deres kunder, det vil si oss, er tilknyttet krypto trenden. Ikke nok med at de godtar betaling med kryptovaluta, de gir til og med rabatt om man betaler med krypto. Amazon tilbyr rabatt på 15% og oppover på varer som kjøpes hos dem. I tillegg til at man kan få rabatt ved handel med kryptovaluta, så kan man faktisk også tjene krypto. Noe som er en fantastisk mulighet for de som er glad i både netthandel og krypto. To fluer i ett smekk hos Amazon!