Forbrukertjenesten Collatio.no

  

Forbrukertjenesten Collatio.no

Collatio.no er et rimelig nytt nettsted som ble lansert nå tidlig i 2022. Dette nettstedet er enda et tilskudd  til en av de mange sammenligningstjeneste nettstedene som florer markedet om dagen. Men det lille spesielle med Collatio.no er at det er ikke kun et område de fokuserer på.

Når du skal ta opp lån og du er på nett for å sjekke ut ulike tilbud så vil du med en gang få opp en rekke nettsider som tilbyr å sammenligne låne for deg. For lån og banktjenester så florerer det av nettsider som sammenligner alle typer lån, som forbrukslån, boliglån, billån, kredittkort osv.

Men det er nå så at det ikke er alltid lån eller kredittkort vi er ute etter. Som regel er det mer forbruksvarer vi søker etter på nett hver eneste dag. Vi snakker ikke bare om fysiske ting som Tv, kjøleskap eller sofa – men også andre ting vi bruker til daglig, som strømleverandører, strømmetjenester, matvarer, internett, mobilabonnement o.l Og det er her forbrukertjenesten Collatio kommer inn i bildet. Nettsiden fokuserer på mer enn ett enkelt produkt.

Forbrukere bruker mye tid og krefter på å lete og sammenligne

Når vi skal ha noe så foretar vi som ofte et søk på produktet, enten det er en jobb som skal utføres eller om vi bare ønsker å bytte strømleverandør. På nett ligger det MASSEVIS av informasjon om produktene vi ønsker oss, og det kan ta litt tid å bla gjennom alle nettsidene. Ønsker vi for eksempel å bytte strømleverandør så er det ikke sikkert at vi kjenner til alle strømleverandørene, og må da i tillegg bruke tid på å søke opp hvert enkelt av dem for så å gå inn på deres nettsted for å få informasjon. Alt dette, det har Collatio gjort for oss allerede.

Collatio.no sitt mål og visjon

Hovedmålet med nettsiden Colatio.no er å hjelpe oss som forbrukere med å finne de aller beste tilbudene på markedet. Dette gjør de ved å gi oss nødvendig informasjon om produktet og samtidig sammenligne prisen på produktet hos ulike forhandlere og leverandører. Dette gjør Collatio.no for at vi som forbrukere skal spare tid, og ikke minst det aller viktigste – penger. Mange av oss tenker ikke at det faktisk er mye penger vi kaster bort hver eneste måned på unødvendige abonnementer og produkter. Disse unødvendige utgiftene og pengene som går rett ut av vinduet kunne ha blitt spart om vi hadde giddet å sammenligne både pris og tilbud. Vi går som regel etter det som vi hører mye om, merkevarer.

Visjonen Collatio.no har er å gjøre livet enklere for oss forbrukere ved å gi oss enkel oversikt over produkter og tjenester som gjør at vi kan spare masse penger hver eneste måned og år. Mange av oss har utrolig mye i unødvendige utgifter som vi ikke er klar over, og Collatio.no ønsker å hjelpe med å opplyse oss om det på best mulig måte og få oss til å innse det.

Collatio.no sparer oss tid og energi

Vi som forbrukere vil kunne spare oss for utrolig mye tid, frustrasjon og energi ved å benytte oss av dets tjenester. Collatio.no har som mål å få oss til å spare penger på unødvendige utgifter, og det er lever de opp til siden det er helt gratis for oss forbrukere å benytte oss av nettsidens tjenester. Dette er veldig forbrukervennlig.

Så i stedet for at vi skal bruke flere timer foran dataskjermen så er Collatio.no kun et par få museklikk unna.

Collatio.no sine tjenester

Som nevcnt litt lenger opp så er Collatio.no en forbrukervennlig sammenlignings nettsted som vil hjelpe oss med å unngå unødvendig utgifter og spare penger. Vi nevnte også at nettsiden ikke bare fokusere på et spesifikt område. Collatio.no sammenligner alt fra mobilabinnemneter til matkasser, anbud og strømmetjenester.

Per i dag er det 10 tjenester som Collatio.no sammenligner og gir oss informasjon om. Disse tjenestene dekker mange av de viktigste produktene vi har behov for i dagliglivet.

Nettstedet er kun et par måneder gammel, og starten de har her når det gjelder hva de allerede sammenligner, lover utrolig godt for fremtiden. Det vil nok ikke ta lang tid før Collatio.no vil legge til flere tjenester på nettsiden. Det finnes fortsatt masse produkter som vi forbrukere benytter oss av hver eneste dag som kan sammenlignes. Men det kommer nok meget kjapt på plass etterhvert som nettsiden blir eldre og flere forbrukere får opp øynene for dette forbrukervennlige nettstedet..