Få rabatter med kredittkortet

  

Kredittkort

Få rabatter med kredittkortet

Som du kanskje allerede vet, så kan du få store rabatter ved å bruke kredittkortet når du handler. For å tjene på dette forutsettes det selvfølgelig at du betaler inn utestående saldo på kreditten før rentene begynner å løpe, hvis ikke går du på et solid tap. Så, hovedbudskapet er egentlig, er du disiplinert, så kan du spare tusenvis av kroner i året kun ved å dra et annet kort enn det tradisjonelle bankkortet når du handler i dagligvarebutikken eller på nettet.

Hvilke rabatter kan du få?

De ulike kortene gir ulike rabatter og tilbud. De fleste gir 1-2% rabatt på dagligvarebutikker, og gjerne opp til 3-4% rabatt i diverse nisjer, for eksempel på drivstoff. Du kan også få spesielle spesialrabatter i utvalgte butikker, re:member gir blant annet rabatt hos flere hundre nettbutikker!

De beste kortene for å rabatter

Som oftest får du ikke så mange gode fordeler fra kredittkortet du har i den vanlige banken din. Det er som regel best å bruke kort fra bankuavhengige finansinstitusjoner som for eksempel Santader, re:member, Ikano Bank eller 365Direkte.

Vi kan anbefale disse kortene;

Om du ikke ønsker å bruke slike betalingskort for å få rabatter, så sjekker du selvfølgelig bare siden vår for rabattkoder og tilbud 😀