Rabattene kan bli borte dersom du ikke betaler regningen din

  

Kredittkort

Rabattene kan bli borte dersom du ikke betaler regningen din

Vi i Rabattkoder.info er opptatt av at du skal spare mest mulig penger og i vår siste artikkel så skrev vi om hvordan du kan få noen saftige rabatter ved å bruke kredittkortet. Etter at denne artikkelen har blitt publisert så har det kommet frem at over 500 000 nordmenn skylder kredittkortselskapet sitt penger og samtidig så kan vi lese om at et økende antall nordmenn får gjeldsproblemer. Derfor syntes vi det er på sin plass med noen ord om hvordan du bruker kredittkortet ditt korrekt. For hvis du handler med kredittkort og betaler høye renter så blir pengene du har spart fort borte.

Bruk ikke penger du ikke har!

Dette er vårt første bud. Selv om vesken, solbrillene eller kanskje jakken du har siklet på i noen måneder er på salg så er det ikke noe god ide å kjøpe den for penger du ikke har. Med 18% rente som mange kredittkort har så blir den jakken fort veldig kostbar.

Ikke ha mer kreditt enn du har på konto!

Dette er en veldig fin regel som gjør at du aldri kommer til å havne i knipa. Hvis du sørger for å ikke ha mer i kreditt på dine kredittkort enn du har i tilgjengelige midler så vil du unngå å havne i knipen. Veldig mange blir fristet av høye kreditter på sine kort og det er forståelig. Det å ha et kredittkort som til en hver tid gjør at du har penger tilgjengelig kan være fristende men hvis du ikke betaler regningen så blir det som en vond tannpine.

Betal alltid kredittkortregningen!

De aller fleste kredittkort har en rentefri periode, husk å alltid betal regningen innen tiden. Hvis du vet at du «glemmer» ut at du har brukt penger når du drar kredittkortet så gjør det til en vane å overfør penger til kredittkortet med en gang du har brukt det. Da får du alle fordelene med kredittkortet men null risiko for å sitte der med en regning du ikke vet hvordan du skal betale i slutten av måneden.