Rabattkoder i kategorien bil, dekk og tilbehør

  

Bil

Rabattkoder i kategorien bil, dekk og tilbehør

Det er dyrt å eie bil, og da kan det være fint med noen rabattkoder som gjør bil, dekk og annet tilbehør billigere! Du finner faktisk rabatter på alt som har med bil og bilhold å gjøre. Alt fra dekk til andre bildeler!

Dekk og bildeler

Sjekk vår kategori «Bil, dekk og tilbehør«, så finner du ulike butikker som gir deg rabatt på dekk og bildeler. Det er faktisk fint mulig å få opp til 10% rabatt på bildekk. Det er jo fine penger å ta med seg uten alt for mye arbeid! Også på bildeler kan du finne rabattkoder i denne kategorien, og da gjerne en prosentvis rabatt slik som ved dekk.

Drivstoffrabatt gjennom kredittkortet

Kjører du mye bil? Og bruker du mye drivstoff? Da kan det være smart å sjekke om kredittkortet ditt gir drivstoffrabatt. For eksempel, 365Privat MasterCard har rundt 80 øre drivstoffrabatt på Esso-stasjoner! Er du flink til å betale regningen i tide, så kan du spare mye ved å bruke slike kort når du fyller tanken!

Rabatt på bilkjøp finnes også

Du kan faktisk også få rabatt på selve bilen! Men dette er ikke rabattkoder du finner ved å søke på Google, da må du gjerne være medlem i en organisasjon som har fremforhandlet en kollektiv avtale med et bilmerke/bilforretning. Er du med i en større forening/organisasjon kan du også få andre medlemsfordeler som er greit ved bilkjøp, for eksempel gode renter når du søker billån. Er du med i fagforening via jobben, så bør du sjekke opp i dette om du er interessert i å kjøpe bil, det er nemlig tusenvis av kroner å spare! 8% rabatt på nybilkjøp er jo et betydelig beløp!