Spar penger med apper

  

Spar penger med apper

I vår digitale hverdag skulle det bare mangle du ikke kan spare penger med en app. Det er så mange apper å velge mellom, hvor du kan få helt unike rabatter – gjennom appen. Dette har generelt vært et utenlandsk fenomenen, men er nå mer vanlig i Norge enn noen gang.

Norske apper

Flere apper lar deg spare penger. Et veldig veldig godt eksempel på dette er Æ-appen til Rema1000. Her kan du lage deg handleliste ettter oppskifter du selv velger, samtidig som du kan få unike rabatter. Et annet eksempel er Trumf-appen, som gir deg unike tilbud og hvor du kan se bonussaldo osv.

Las oss heller ikke glemme desiderte spareapper hvor du kan spare etter budsjett, og koble appen opp mot bankkontoen din. på den måten kan du enkelt se hva du faktisk har brukt av penger. I tillegg kan du se hvor mye av budsjettet du har spist opp.

Play Store

I Play Store finner du et stort utvalg av apper. Et råd er å søke etter den appen du vil ha – gjerne på engelsk – for å finne det du leter etter.  Finn ut mer om dette på Teknonytt.com, som har oppdatert informasjon. Norsk fungerer bra også, har du eksempelvis kan søke etter “budsjett app”.

Da vil du få flere alternativer å velge mellom, og du kan laste denne ned. Noen ganger må du betale for å bruke appen, andre ganger kan du bruke den helt gratis (med da må du forvente reklamer).

Det vil lønne seg å laste ned flere apper samtidig, for undersøke funksjoner osv., for å se hva som fungerer best for deg. For å laste ned apper må du ha en Android telefon.

Apple store

Apple store fungerer veldig som Play store, men her må du ha en iPhone. I Apple store finner du mange apper, som ikke er unike for denne typen operativsystem og smarttelefon, men som er underlagt et strengt kontrollregime – kanskje en tann eller to strengere enn Google Play Store.

Her kan du faktisk finne apper som har rabattkoder, hvor du kan søke inne i appen etter den butikken du ønsker. Dette gjelder for internett og også fysiske butikker.

Tenk rabatter

Rabatter kan du finne mange steder, som eksempelvis her på rabatt24, men også gjennom apper. Noen ganger må du ha abonnement, mens andre ganger kan du finne disse helt gratis.

Det er heller ikke uvanlig du kan få rabatter som er helt unike for en nettbutikk, men dette forutsetter gjerne du må laste ned en app eller melde deg opp på et nyhetsbrev. Med andre ros så kommer det ikke uten en kostnad på en eller annen måte.

Som du kan lese, er det mye velge mellom, og det er ikke sikkert alt passer for deg. Finn din egen rytme og det som passer deg i dagligdagen, fordi det kan ofte bli for mye og du på et tidspunkt blir du bombardert med reklame fra alle kanter. Da er det ikke sikkert du sparer så mye som du ønsket i utgangspunktet.