Rabattkode til trenings- og massasjeutstyr

  

Rabattkode treningsutstyr og massasjebenk

Rabattkode til trenings- og massasjeutstyr

Trening er i vinden som aldri før, og interessen for massasje er i sterk vekst, som en naturlig sideeffekt av førstnevnte. Vi skal i denne artikkelen se på hvorfor trening er så viktig for kroppen din og hvorfor populariteten neppe kommer til å minke med det første. Videre, er massasje en kroppsterapi, som tradisjonelt har vært forbeholdt idrettsutøvere i denne sammenheng, men som får mer og mer innpass i den kollektive bevisstheten.

Så hva er greia med trening?

For et tiår tilbake eksploderte interessen for trening, noe som har en klar sammenheng med at vi har mer tid og penger mellom hendene – hvis vi skal tro denne undersøkelsen. Og en av de primære årsakene, er de helsemessige effektene. Med jevnlig trening vil du holde nåla på vektskålen nede og du får i det hele tatt en sunnere tilværelse. Dette vil i tur føre til at du reduserer risikoen for diverse livsstilssykdommer, som diabetes hjertesykdommer osv.

Trening er noe alle kan gjøre, gamle som unge, og det er ingen begrensinger på hvor du kan utføre treningen. Noen setter pris på en gåtur hver kveld, mens andre går på treningsstudio eller trener hjemme. Så lenge du er aktiv minst tre ganger i uken og en halv time hver gang, er du på god vei til en sunnere livsstil.

Vi har en eksklusiv rabattkode på treningsutstyr fra Gorillasports, som er en ledende aktør i Europa. Med tanke på hvor stor konkurransen er så er dette et kvalitetsstempel, om ikke annet.

Og hva med massasje?

Massasje er vel så viktig. Det er vanskelig å utføre dette på seg selv, men i de store byene skal det mye til for at du ikke kan finne en massør. Her skilles det blant annet også mellom sportsmassør og rekreativ massasje, som er ulike teknikker.

Sportsmassasje er en teknikk, som går ut på å restituere ødelagte og slitne muskler raskere. Med en målrettet massasje kan dette gi resultater du ikke trodde var mulig!

Vi har funnet fram til et knalltilbud på en svensk side faktisk, som tilbyr helt gratis kurs i å massere samt en gratis e-bok med på kjøpet. Dette forutsetter du kjøper en massasjebenk, men som vi har sett andre steder, er nettbutikken rimelig lavt priset i forhold til mange andre norske nettbutikker – burikken heter så mye som https://www.massagebank.se/ – dagens knalltips!

Og det leder oss over til neste punkt. Med en massasjebenk hjemme eller på treningsrommet, i garasjen eller hvor du enn har treningsutstyret, er det midt i blinken. Du må selvfølgelig ha en partner, og hvorfor ikke ta det med kjæresten? Sammen kan dere utforske teknikker, for å få mest mulig ut av treningen.

Jevnlig massasje kan nemlig løse opp i ryggproblemer og andre stive muskler, som vil gjøre progressjoen bedre. For å restituere bedre, er det mest fornuftig å legge inn massasjen etter trening. Dette vil gjøre at blodsirkulasjonen bedres, noe som gjør blodet frakter avfallsstoffer, proteiner osv. rundt i kroppen raskere.