Tilbudsportaler på nett – i Norge, Spania og Storbritannia

  

Rabattkoder i utlandet

Tilbudsportaler på nett – i Norge, Spania og Storbritannia

Er det en ting vi i Rabattkoder.info liker så er det ås pare penger – og vise deg veien til hvor du kan spare penger! Og derfor har vi kikker på diverse portaler, som hver har sine unike egenskaper. Vi har sett på en norsk en, butikkene.no, en spansk (fordi det er mange nordmenn i Spania) og en i England.  

Alt samlet  ett sted 

Fordelen med butikkportaler, er jo selvfølgelig at du får alt samlet på ett sted. Her kan det være flere ulike måter portalene er satt opp, men i hovedsak har du muligheten til å filtrere etter hvilken type butikk, varer de selger, lokasjon og mye mer. Selv om du enkelt kan finne adressen til en butikk på Google Maps, så skal du jo vite om butikken først – og det er her disse portalene kan være til stor hjelp. Samme gjelder for netthandel, fordi da kan du enkelt finne de nettbutikkene som har de beste tilbudene for akkurat de varene du er ute etter. 

Butikkene.no – en norsk portal

En slik nettportal en butikkene.no, som lister opp produkter etter kategori, og hvor du kan sortere etter pris og merke. De har også en dedikert side til kampanjer og konkurranser, hvor du kan se hvor du kan spare penger eller vinne premier, fra norske nettbutikker, noe som er en etterlengtet funksjon på nett.  

De har også en egen underside for såkalt “Premium Butikker” og her kan du se en oversikt over de mest populære butikkene, noe som ofte er en god markør for hvor du kan få de beste tilbudene. 

Vi er glade for å se norske portaler som klarer å gjøre en overbevisende jobb med å vise deg veien til å spare noen kroner! 

Butikkene.no er hele Norges online kjøpesenter. Få den beste oversikten over salg og tilbud og kjøp alt innen elektronikk, hvitevarer, møbler, kjøkkenutstyr, trening, tilbehør og mye mer. Akkurat som å gå på kjøpesenteret – bare rett fra sofa’n! 

Bor du i Spania? Da vil du lese dette

Descuentos.abc.es er en spansk portal, som viser deg hvor du kan få rabattkoder fra nettbutikker i Spania. Det er mange nordmenn som bor delvis eller fast i Spania, og er du en av dem så shopper du sikkert på spanske nettbutikker, en gang iblant i hvert fall.  

Her kan du finne rabattkoder til de aller største spanske nettbutikkene, og det er noe du kan spare mye dienros på!  

Du kan finne alt fra hotellrabatter til shoppingrabatter, og alt er fint lagt opp så du enkelt kan navigere rundt og finne de beste rabattene. 

Vouchercodes.co.uk 

Dette er vel kanskje en av de beste på listen – hvis du bor i Storbritannia! Vouchercodesco.uk er, som navnet tilsier, en rabattkodeside og her kan du få helt unike rabatter du kun finner her. Dette er en portal som har eksistert i mange år, og er en av de mest populære “over there”, som gjør det ufattelig enkelt å spare penger på netthandel. Du kan selvfølgelig bruke disse rabattkodene selv om du bor i Norge. Det eneste som kreves av deg, er at du kan engelsk, fordi dessverre er ikke sidene på norsk 

Lykke til med netthandelen! Har du noen gode tips, som kan hjelpe andre, er du velkommen til å skrive i kommentarfeltet.