Delcos tilbud og rabattkoder fra populære nettbutikker

  

Delcos tilbud og rabattkoder fra populære nettbutikker

Flere butikker har det som kalles fast lavpris, mens noen har gratis frakt på varer eller ekstra gode priser på produkter ved bruk av rabattkoder fra de enkelte nettbutikkene. Noen kuponger er merket med “Eksklusive” disse kupongkodene er det kun noen få nettsider som har tilgang tilgang til og er veldig populære.

Lavere pris til forbrukerne

Delcos kan tilby en lavere pris til de forbrukerne som ellers ville gå andre steder. I tillegg kan kuponger også være målrettet selektivt til regionale markeder der priskonkurransen er stor.

Det er totalt 24 forskjellige kategorier å velge mellom og over 240 nettbutikker du kan velge fra på nettsiden.

Større konkurranse til nettbutikkene

Det er et veldig stort antall nye nettbutikker som har kommet de siste årene som alle selger samme produkt, så konkurransen om kunden øker og da er en rabattkode en løsning for og få nye og gamle kunder til å besøke samme side igjen.

Utgangsdato

Kupongkoder, tilbud og rabattkoder har som regel en utgangsdato som må brukes innen en gitt tid, dette styres av selve nettbutikken som selger varen. Dette kan også gjelde for bare noen timer, som for eksempel på Black Friday da times tilbud eller dags tilbud ofte blir lagt ut fra butikkene.

Bruk av kupongkoden

Kupongkoden brukes i kassen til nettbutikken før du sjekker ut, og kan ikke legges til etter du har betalt for varen. Delcos fjerner automatisk tilbud og rabattkoder som har utgått på dato, eller som ikke er gyldig lengre.

Alle tilgjengelige rabattkoder og tilbud kan du finne HER

Legge til egne kuponger eller tilbud

Brukerne på nettsiden kan legge til egne kuponger de vil dele med andre på eget skjema, innlogging kreves for utfylling av skjema og alle tilbud og rabattkoder blir sjekket manuelt før de blir publisert.

Publisering av nye tilbud

Det blir ikke lagt ut nye tilbud eller rabattkoder som ikke er godkjent fra nettbutikkene, retningslinjene til leverandørene blir fulgt når det gjelder fra hvilken dato tilbudet skal gjelde til utgangsdatoen.

Sammenligningstjenester

Delcos har også sammenligningstjenester for mobilabonnement, lån og kredittkort.

Her kan du enkelt se hva prisene på et mobilabonnement koster deg i måneden og hvor mye data du kan bruke hver måned. Velg ønsket data eller taletid, eller det som passer deg og prisene oppdateres automatisk.

Tjeneste for dette kan du se her:

Mobilabonnement

Lån

Kredittkort