Få med deg rabatter når du kjøper nytt kjøkken

  

Få med deg rabatter når du kjøper nytt kjøkken

Et nytt kjøkken er en stor investering, og det kan være smart å prøve å få med seg tilbud og rabatter når det er mulig. Samtidig er det selvfølgelig viktig å huske på både sluttresultatet og den totale kostnaden i løpet av kjøkkenets levetid.

Velg en leverandør med lokale forhandlere og rabattsamarbeid

For noen kan det være fristende å prøve seg på å importere et kjøkken selv fra utlandet, men sluttsummen vil sjelden bli en god overraskelse. Frakt, moms og toll gjør selv de rimeligste kjøkkenskapene kostbare. Da er det smartere å velge en leverandør med norsk forhandlernettverk, som AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe.

Lokale forhandlere kan være gunstig også når det gjelder rabattavtaler og samarbeidspartnere. Når du kjøper et nytt AUBO-kjøkken kan det for eksempel være mulig å benytte seg av samarbeidspartnerne til de norske forhandlerne – som kan ha egne rabattavtaler med foreninger og interesseorganisasjoner.

Rabatter på hvitevarer, finansiering og andre faktorer

Hvitevarene står ofte for en betydelig andel av det du må betale for et nytt kjøkken. Det kan være mulig å spare noen kroner på å velge hvitevarer som er på tilbud. Dessuten kan både de store elektrokjedene og kjøkkenleverandørene ofte tilby gode pakkepriser når du kjøper flere hvitevarer på samme gang.

Finansiering er også et viktig tema når det gjelder kjøkken. I mange tilfeller kan det være lurt å bake inn kostnaden for kjøkkenoppgraderingen i boliglånet. Et nytt kjøkken bidrar uten tvil til boligens verdi, og investeringen har dessuten lang levetid.

Til slutt er det også lurt å tenke over hvilke faktorer ved kjøkkenet som vil ha noe å se for kostnader i løpet av hele levetiden til løsningen. Velg energigjerrige hvitevarer, som gjør strømregningen lavere, og vurder materialer som trenger lite vedlikehold. En solid og robust kjøkkeninnredning vil selvfølgelig også holde seg bedre over tid, noe som kan gjøre kostnaden per år lavere.