Hvordan få rabatter fra nettbutikker

  

Rabattkoder og tilbud

Hvordan få rabatter fra nettbutikker

Rabatter er alltid gøy å få, og det er ikke sjeldent både små og store nettbutikker har gode rabatt-tilbud. Ofte finner du gode tilbud gjennom reklamer eller på tilbudssiden til nettbutikken, mens andre ganger er det rabattkoder som gjelder. Her får du noen gode tips til å finne rabatter fra de store nettbutikkene.

Reklamer, nyhetsbrev og cashback

En av de første stedene å sjekke er butikken. De fleste nettbutikker har kampanjer kjørende, fra tid til annen, og da har de gjerne et banner eller en dedikert side for dette. Er det faste kampanjer, som eksempelvis fri frakt, vil dette ofte fremgå tydelig på forsiden. Eventuelt kan du sende en mail eller ringe, for å høre om det er noen løpende kampanjer akkurat nå.

Nyhetsbrev er også en god kilde til gjeldende kampanjer eller rabatter, Sjekk eposten din ved jevne mellomrom, for å se om det ligger noen fristende tilbud i innboksen.

En annen, mindre kjent metode til å få gode rabatter, er cashback. Cash back er noe du typisk ser ved kredittkort eller til og med enkelte kasino på nett, som tilbyr dette til sine kunder.

Rabattkoder eller Facebook

Det er mindre vanlig å finne unike rabattkoder nå, enn det var for noen år tilbake. Rabattkodene ligger gjerne åpent ute hos nettbutikken. Eventuelt kan du sjekke rabattkodesider, som Rabattkoder.info, for å se om det er en rabattkode til akkurat den nettbutikken du er ute etter. Ellers, er slike rabattkodesider gode til å vise deg gjeldende rabatter, om du bare er ute etter noen gode tilbud.

Facebook er også en god kilde til å få oppdaterte tilbud fra andre. Dette kan være Facebook-grupper dedikert til rabatter og rabattkoder, eller Facebook-siden til nettbutikkene. Her kan du få helt unike tilbud og ta del i konkurranser og lignende. Mange tilbud som legges ut på Facebook er ofte unike, noe som vil si du ikke finner de andre steder.

Rabattkoder, cashback og andre kampanjer er gode kilder til å spare penger. Det kan rask lønne seg å bruke noen minutter på å sjekke markedet, spesielt rundt høytider og shopping-sager som Black Friday. Happy shopping!