Sporttema.no

Sporttema.no

Sporttema er nettbutikken for deg som vil investere i treningsutstyr til rett pris. Nettbutikken ble først etablert i Sverige, og nå som selskapet har utvidet til Norge kan også nordmenn handle treningsutstyr til gode, svenske priser.

Hvis du har ledig rom og treningslyst, kan du med fordel gjøre en engangsinvestering som tillater deg å trene uten å abonnere på treningssenter. Fordelen med å ha treningsutstyret i hus er blant annet at terskelen for å ta seg en liten økt senkes, og man kan øke treningsfrekvensen uten at tidsklemma får ødelegge. 10-15 min trening hver dag blir plutselig enkelt å få til

I nettbutikken finner man mosjons- og spinningsykler, tredemøller, romaskiner, trampoliner, stepmaskiner, crosstrainer og andre hjelpemidler til både mosjonister og atleter som ønsker økt muskelmasse, bedre kondisjon og økt forbrenning. Det finnes treningsutstyr i alle prisklasser — fra de rimeligste mosjonsmaskinene til de aller beste toppmodellene. Bekymret over fraktkostnadene? Sporttema.no sender deg alt du handler helt kostnadsfritt!

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.