MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com

Miniinthebox.com er en gigantisk nettbutikk spekket av billige varer fra Kina og andre lavkostland. I utvalget finner man mye av det samme enkelte norske nettbutikker selger til 3x, 4x, 5x høyere pris, og med gratis frakt kan man dermed spare en del på å bestille herfra. Men, det gjelder å være bevisst på at kvaliteten kan variere. En del produkter kan absolutt være av høy kvalitet og holde i årevis, mens andre produkter kan holde imponerende lav kvalitet og gå i stykker raskt. Derfor kan det lønne seg å skjerpe sansene og lese andre kjøperes tilbakemeldinger.

Det er ofte såkalte «flash sales» i denne nettbutikken. Under slike salg vil man finne produkter med opptil 90 prosent redusert pris. Man finner alt mellom himmel og jord her; støtsikre, vannsikre covere til mobiltelefoner, ekstra kraftige mobilbatteripakker, harddisker på 1TB+ til noen hundrelapper, USB-plugger og småkabler til mellom 10 og 20 kroner, batteribanker med solcellelader, alt mulig juggel og smykker, nyttige gadgets, kjøkkenutstyr, turutstyr, klær og stort sett alt av man kan tenke seg.

Varene sendes med fri frakt fra Kina, og ved bestillinger over 350 kroner, kan det være en idè å vurdere å splitte opp bestillingen for å ikke bli belastet med ekstra MVA- og tollgebyr. Det miljømessige aspektet ved å bestille enkeltvarer helt fra Kina er riktignok noe å tenke over.

Husk å tenk på pengene du sparer hvis du opplever kundeservicen som totalt fraværende eller om du bare mottar merkelige og automatiserte svar på henvendelser til kundesenteret, eller hvis det tar noen ekstra uker før varen du bestiller ankommer.

Alt i alt, mye penger å spare!

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.