iHerb

iHerb

iHerb tilbyr et bredt utvalg av naturlige helse- og velværeprodukter, og holder lave priser på kjente merkevarer innen superfood, raw food, økologiske varer, helsekost, kosttilskudd, hud- og hårpleieprodukter m.m. Nettbutikken har gunstige fraktpriser til Norge (fra $4 per forsendelse)!

Mange nordmenn ønsker for eksempel å føre et kosthold basert på økologiske råvarer, men har dessverre ikke tilgang på noe godt utvalg av økologiske råvarer i sitt nærmiljø. For enkelte har iHerb.com vist seg å være en god løsning på dette problemet, ved at man kan supplere det lille utvalget av økologisk mat man kan få kjøpt i nærmiljøet, med noen flere økologiske råvarer bestilt fra iHerb.com. Dette kan for eksempel være økologisk ris, villris, naturris, korn av ulike slag, bønner, linser, tørket frukt, syltetøy, kaffe, te, o.l.

En del av de kvinner og menn i Norge som har oppdaget fenomenet ”superfood” (eller ”supermat”) og som ønsker å utforske denne matens potensielle helsefremmende effekter – og de som ønsker å spise mest mulig ”raw food” (eller ”levende mat”), har erfart den økonomiske fordelen det gir å bestille disse varene selv fra iHerb.com, fremfor å kjøpe dem i spesialbutikker her til lands til nesten tredobbel pris.

Alternative matvarer for personer med glutenintoleranse, laktoseintoleranse, proteinintoleranse, nøtteallergi og andre allergier, candida eller andre tilstander som krever spesialdiett, kan ofte være vanskelig å oppdrive i den enkeltes nærmiljø. Dette gjelder spesielt om man bor i et av de mindre lokalsamfunnene i vårt langstrakte land. Ofte vil nærbutikken der en bor kun ha mulighet til å føre ett eller noen få alternative produkter i sitt sortiment til sine faste kunder med en matvareintoleranse. Dersom man da skal kunne opprettholde et variert kosthold og samtidig holde seg unna det man ikke tåler, kan det være nyttig å undersøke internasjonale nettbutikker med et større utvalg, rett og slett for å unngå å ende opp med et altfor ensidig kosthold. IHerb.com har et stort og variert utvalg av matvarer uten gluten, uten melk, uten egg, uten nøtter og peanøtter, uten gjær, uten sukker, uten kunstige tilsetningsstoffer, osv. Ingredienser og næringsinnhold er listet opp for hvert produkt på nettsidene, slik at man lett kan undersøke innholdet i en vare før eventuell bestilling.

IHerb.com vil derfor også kunne være interessant å utforske for den som handler inn mat til en husholdning som følger en såkalt ”kjernesunn” diett (uten melk, sukker, gluten, hvite, raffinerte kornprodukter, kunstige tilsetningsstoffer og raffinerte vegetabilske oljer).

Personer med allergier, ulike former for matvareintoleranse og / eller mangelsykdommer, kan i noen tilfeller ha behov for å supplere sin diett med flere typer kosttilskudd over lengre tid. Dette kan bli kostbart i lengden og dekkes sjelden av det offentlige. Mange vil derfor kunne være tjent med å undersøke rimeligere alternativer til å kjøpe dette i Norge. Det er imidlertid viktig i denne sammenheng å være bevisst på hvilke typer kosttilskudd det er tillatt å importere fra USA til Norge før en eventuelt bestiller (dette er enkelt å undersøke på internett). IHerb.com har et godt utvalg av merkevarekosttilskudd til rimelige priser.

IHerb.com selger i tillegg en del praktisk utstyr som gjør det enkelt å føre en sunn livsstil / holde seg til hjemmelaget mat – også når man er på farten. Eksempler på dette er frokost-, lunsj- og salatbokser med kjøleelementer, reiseflasker for enkel tilberedning av smoothies, m.m. Man kan også bestille spireglass for enkel spiring av frø.

IHerb.com fører også oppbevaringsbokser, tåteflasker m.m. uten Bisphenol-A (BPA), samt annet babyutstyr med naturlig profil.

For å unngå å måtte betale toll og moms når varene fra iHerb.com ankommer Norge, er det en fordel å legge inn flere små bestillinger på verdi under NOK 200, fremfor å legge inn én stor bestilling. Den billigste fraktmetoden gjelder per i dag for vekt opp til 1361 gram, så dersom man holder hver enkelt ordre under denne vekten, får man frakt til $4 (dette er det lett å følge med på underveis i bestillingen på iHerb.com sine nettsider). Det er også et godt tips å undersøke på forhånd at det man ønsker å bestille er tillatt å importere fra USA til Norge til eget bruk.

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.