Ellos

Ellos

Ellos er hele familiens klesbutikk på nett! Med et svært bredt utvalg av herre- og dameklær, og i tillegg baby-, barne- og tenåringsklær, kan alle og enhver la seg inspirere og finne sine nye klær i denne nettbutikken. I Norge har man kunne kjøpt klær hos Ellos siden 1983, men bedriftens grunnlegger, Olle Blomquist, etablerte Ellos AB i Sverige allerede i 1947. Nå eies Ellos av franske Redcats Nordic.

Ellos tilbyr ganske enkelt klær som folk elsker til vennlige priser, og som en innovativ og nytenkende nettbutikk var Ellos blant de første som aktivt begynte å utstede rabattkoder i Norge. For å bruke disse rabattkodene, oppgir du koden øverst på deres nettside før du legger varer i kurven. Øverst på midten av ellos.no står det «Aktivere tilbudskoden» – her taster du den inn for å se tilbudspriser inkludert din rabatt. Dette systemet fungerer altså litt annerledes enn hos andre nettbutikker.

Rabattkodene til Ellos gjelder normalt for nybestillinger over en viss sum. De gjelder også til vanlig for årets sortiment, på varer av typen klær, sko, accessorier, hjemtekstil, innendørsbelysning og tepper. Du kan ikke bruke flere rabattkoder samtidig, og heller ikke kombinere et tilbud eller allerede nedsatte varer med disse kodene. Merkevarene Esprit/edc og varer merket «Eksklusiv» eller «Beste pris» vil det ikke gis prisavslag eller andre rabatter på.

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.