Color Line

Color Line

Color Line er norges største tilbyder av cruisebilletter. På deres nettsider kan du enkelt finne en kampanje og legge inn bestilling på cruise mellom byer som Oslo og Kiel, Larvik og Hirtshals, Kristiansand og Hirtshals, og Sandefjord og Strømstad. På disse rutene går det forskjellige passasjerskip. Color Line sine cruiseskip, Color Magic og Color Fantasy, går daglig mellom Oslo og Kiel. Om bord tilbys det 12 forskjellige restauranter og barer, spa og fitness senter, badeland, internasjonale show og mye mer. Lugarer av høy klasse er standar, og det er gode priser.

Color Line SuperSpeed går mellom Kristiansand til Hirtshals, og Larvik til Hirtshals. Cruiset tar 3-4 timer. SuperSpeed har komfortable og moderne fasiliteter, spennende taxfreebutikker og gode spisesteder. I Danmark er det mange populære destinasjoner, som for eksempel Legoland, Hotelpakker og kroferier.

Color Viking og Bohus (Color Line Sandefjord – Strømstad) tar deg til Sverige på 2 1/2 time! Om bord kan Color Line friste med god mat og hyggelige sjøpriser i taxfreebutikkene. Besøk gjerne Gøteborg med Liseberg, Bohusläns vakre skjærgård eller Astrid Lindgrens Värld.

Søk opp cruise reiser på colorline.no, velg en kampanje og bestill deg billetter til en fin cruiseferie nå! Vi er alltid på utkikk etter nye kampanjekoder eller en ny turkode som kan gi deg rabatt på din Color Line bestilling, så kom innom neste gang du skal bestille billetter til ditt neste cruise.

Bestill billetter på nettsiden til Color Line og spar penger med en kampanjekode! Her finner du nemlig rabattkoder og kampanjer for norges største cruiserederi – Color Line. Bestill cruise til flere destinasjoner i Tyskland, Danmark og Sverige.

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.