Bokklubben

Bokklubben

Bokklubben har vært i drift siden 1961. Den gang hadde selskapet norges første bokklubb, idag har de norges største bokklubb!

Bokklubben.no har flere klubber for medlemmer med forskjellige interesser, men som medlem i èn av klubbene får du tilgang til medlemsrabattene i alle klubbene. I Den norske Bokklubben finner man gode, norske leseopplevelser. I Bokklubben Ungdom er det bøker myntet på den unge og lovende garde. Bokklubben Barn fokuserer på bøker som kan gi økt leseglede og -kunnskap til de yngste. Bokklubben Fakta gir innsikt og inspirasjon. Denne klubben begrenser seg ikka bare til vitenskap og rene faktabøker, men inneholder et rikelig utvalg spennende og inspirerende bøker om alt fra mat, historie, politikk, økonomi, samfunnsdiskusjoner og mer. Bokklubben.no har også en klubb for med lydbøker, hvor man kan ligge på sofaen og la littereaturen skylle inn i ørene uten å måtte slite ut øynene. Bokklubben Nye Bøker tar for seg snakkisbøkene, mens de to klubbene Villmarksliv, og Krim og Spenning inneholder akkurat det du tror..

Bokklubber er i tillegg til alle medlemsfordelene og -rabattene en fantastisk måte å få tilgang og tips om nye bøker å lese. Ny kunnskap. Nye perspektiver. Nye horisonter. Ta steget og bli medlem i en klubb som passer deg nå!

Read More

Vi har dessverre ingen rabatter å vise for denne butikken.